Verificare credite E.M.C. Online

În atenția membrilor care nu pot accesa site-ul www.oammr-evidenta.ro :

1.     Foarte important : nu folosiți programul Internet Explorer .
Site-ul a fost optimizat pentru a funcționa corect cu Mozilla Firefox .

Daca nu aveți acest program instalat , îl puteți instala de aici :

Mozilla Firefox 8.0.1 în limba română

 
 
2.       În Mozilla Firefox introduceți adresa :
http://www.oammr-evidenta.ro/emc/jsp/register.jsp
 
3.       Dacă totul a decurs corect , veți fi întâmpinați de o fereastră care vă va cere unele  date persoanle :
înregistrare

La NUME DE UTILIZATOR introduceți un pseudonim , gen id de messenger , pe care îl veți folosi mai târziu pentru a putea accesa site-ul.   Este recomandat să notați undeva aceste date pentru a nu le uita și a vă fi mai comod mai târziu .
Atenție , aici NU TREBUIE să introduceți numele dumneavoastră real . Recomandat este și ca acest id , nume de utilizator , să nu conțină spații .
EXEMPLE :   AȘA NU ---> Ionescu  Ion, AȘA DA ---> bebe71
La PAROLĂ introduceți ce parolă considerați , de preferință minim 6 caractere care să conțină și litere și cifre (greu de ghicit).
Reintroduceți din nou aceeași parolă , pentru ca sistemul să verifice corectitudinea ei ortografică.
De asemenea este recomandat să notați și această parolă undeva , pentru a nu fi uitată .
La E-MAIL introduceți adresa dumneavoastră personală de e-mail , pentru a putea primi mesajul de confirmare a înregistrării și eventualele mesaje de informare din partea administratorilor site-ului.
La CNP introduceți CNP-ul dumeavoastră, mare atenție ca acesta să fie introdus
corect, deoarece NU ÎL VEȚI PUTEA MODIFICA MAI TÂRZIU, iar sistemul vă va identifica pe baza acestuia .
Aceasta este o rubrică pe care recomand să o verificați de 2 ori înainte de a o confirma.
Fără a intra prea mult în detalii tehnice, trebuie reținut faptul că sistemul face o legătură între numele de utilizator și persoana reală din baza de date prin intemediul unei chei principale , care este , ați ghicit , CNP-ul .
De aceea , daca din greșeală ați introdus chiar și o singură cifră din CNP eronat , dar întâmplător CNP-ul greșit aparține unei alte persoane (asistente) din țară, nu numai că veți avea surpriza să vedeți datele acelei persoane în loc de cele ale dumneavoastră , dar acea persoană va primi un mesaj de eroare în momentul în care va încerca ea însăși să își creeze cont pe site .
Aceasta este și o eroare greu de depistat pentru administratorii site-ului , deoarece ei nu au de unde ști cărui utilizator îi corespunde un anumit e-mail sau dacă un utilizator oarecare s-a înregistrat greșit pe C.N.P.-ul altcuiva.
După ce ați introdus și CNP-
ul , apăsați butonul REGISTER.
 
4.      Dacă totul a decurs corect , veți putea vizualiza formularul de intrare (logare) în site, cu mesajul de confirmare a înregistrării:
 
 
5.       Introduceți datele de utilizator stabilite mai devreme și ... gata !
 
ecran
 
După ce v-ați autentificat cu succes , verificați câteva lucruri importante : în primul rând  C.N.P.-ul , din tab-ul ‚Date Personale’, dacă este al dumneavostră înseamnă că ați respecta pașii de mai sus și ați creat corect contul , dacă nu este al dumneavoastră trimiteți un e-mail la mailto:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
De asemenea , tot în tab-ul ‚Date Personale’ verificați adresa dacă aceasta corespunde cu realitatea. Dacă aceasta s-a modificat sau sunt date eronate tot un e-mail la adresa de mai sus ar trebui să rezolve problema.
În tab-ul ‚Manifestări Științifice’ puteți vizualiza toate manifestările E.M.C la care ați fost înregistrat(ă) , precum și numărul de credite acumulate începând cu 01 ianuarie 2010.
 
Dacă ați constatat că în acest tabel nu figurează înregistrări la manifestări unde dumneavoastră ați participat sau aveți dovada participării, puteți trimite această dovadă prin e-mail la adresa de mai sus sau prin fax la nr. 0242.315.343 pentru introducerea în baza de date.
 
În încheiere, fac mențiunea că site-ul www.oammr-evidenta.ro nu este administrat de filiala Călărași și nu putem fi răspunzători pentru eventualele disfuncționalități apărute.
 
Acesta este doar un mic ghid pentru unii colegii (colege) care au avut dificulatăți în accesarea site-ului sus-menționat.